پزشکان تلاش کردند با شوک الکتریکی و احیای قلبی جان وی را نجات دهند، اما در ساعت دو بامداد چهارشنبه به وقت تهران، رویترز از تائید خبر مرگ وی توسط مقامات بیمارستانی خبر داد.خبر سکته مغزی مبارک را عادل سعید از مقامات قضایی مصر و به نقل از مقامات زندانی اعلام کرده است که مبارک در آن به سر میبرده است. بر این اساس وضع جسمی مبارک بحرانی بوده و وی با استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی نفس میکشیده و تحت نظر پزشکان ارتش و خارجی قرار داشته است.
در حالی که احتمال داده شده بود وی پس از سکته مغزی به بیمارستانی نظامی منتقل شود، این احتمال دقایقی بعد تائید شد و بر این اساس مبارک به وسیله آمبولانس، از زندان طره به بیمارستان معادی منتقل شده است، بیمارستانی که انور سادات پس از ترور در رژه نظامی، در آنجا جان باخت.مبارک 84 سال سن داشت و طبق گزارشها از فشار خون بالا، ضربان نامنظم قلب و مشکلات تنفسی رنج میبرد. از چند روز گذشته اعلام شده بود که وضعیت مبارک به سرعت رو به وخامت میرود.
منابع غربی خبر دادهاند که خروج مبارک از زندان، حتی برای رفتن به بیمارستان مردم را خشمگین خواهد کرد که از حکم زندان ابد وی ناراضی بوده و خواستار حکم اعدام وی به خاطر کشته شدن بیش از 800 نفر در قیام مردم علیه حکومت وی هستند. مبارک 18 روز پیش و در دوم ژوئن به حبس ابد محکوم شد و سپس به زندان طره منتقل شد.
اما اینک با اعلام خبر مرگ وی توسط خبرگزاری رسمی منا، مصر وارد دوران تازهای خواهد شد به خصوص که هر دو نامزد دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مدعی پیروزی در انتخابات هستند.حاکمان نظامی در مدت زمان بعد از انقلاب هر از چند گاهی با کارت مبارک در عرصه سیاسی مصر بازی کرده اند. نظامیان سعی کرده اند با برگزاری سریالی دادگاه مبارک، اعلام حکم حبس ابد، زندانی کردن ، اعلام وضع وخیم و در برخی موارد شایع کردن مرگ مبارک، فضای داخلی مصر را کنترل و انقلابیون را آرام کنند. حال در استانه گسترش اعتراضات مردمی به اقدام حاکمان نظامی در تشریفاتی کردن پست ریاست جمهوری این سوال مطرح است، ایا این بار مرگ مبارک واقعیت دارد؟